Maria Åkerberg Ansiktsbehandlingar

MARIA ÅKERBERGS ANSIKTSBEHANDLINGAR

 

Maria Åkerberg är en ekologisk serie där man endast använder ekologiskt odlade vegetabiliska oljor. Produktkonceptet baseras på Aromaterapi och Fytoterapi; växternas inneboende kraft. Alla färger och dofter i produkterna kommer från eteriska oljor och växtextrakt.Maria Åkerber express/AHA syra behandling

En snabb men effektiv behandling med aha syra som avlägsnar döda hudceller och stimulerar cellförnyelsen. Rengörande och fuktgivbehandling, kan göras i kur 5-6 ggr.

30min 550:-


Ekologisk ansiktsbehandling

Passar dig som vill eller har börjat med hudvårdsprodukter med endast naturliga ingredienser. Behandlingen anpassas efter ditt behov. I behandlingen ingår:

Rengöring, peeling, aha syra, ånga, portömmning, ansiktsmassage, ansiktsmask och avslutande hudvård.

60min 750:-


Pure cell treatment

Världsunik prisbelönt ansiktsbehandling med levande stamceller


För första gången i världshistorien...

...har ett hudvårdsmärke lyckats med det man trodde var en omöjlighet, nämligen att erbjuda "levande hudvård".

MÅ är det första varumärket som kan erbjuda en ansiktsbehandling där levande stamceller från växtriket används direkt på huden, närmare bestämt från Rosenrot. Dessa stamceller lever tills den stund deras livskraft pressas mot huden för att den ska absorbera all den närande rikedom som finns i cellerna. Fördelarna är många. En unik uppbyggnad av huden påbörjas genom att hudcellernas kärna boostas maximalt på ett sätt som knappt varit möjligt tidigare. Detta ger huden kraft att reparera sig själv. Med denna världsnyhet sätter MÅ ribban på en helt ny nivå när det handlar om naturlig/ekologisk hudvård, den har aldrig varit såhär livskraftig förut.


Vad är stamceller och var kommer de ifrån?

Stamceller är ospecialiserade celler vilkas slutliga funktion ännu inte är bestämd. Därför anpassar de sig och stärker hudens egna celler. Vi är först i världen med att erbjuda levande stamceller för huden. Varför vi valt att satsa på levande stamceller är för att de ger unik uppbyggnad av huden. Man sätter huden på topp genom att förse den med cellkärnans mest aktiva antioxidanter. Eftersom de är stamceller så har de effekt på alla sorters hudtillstånd då huden får kraft att reparera sig själv. Vi äger odlingen och projektet har sitt ursprung från forskning vid Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) i Alnarp. Det är nästintill omöjligt att odla fram stamceller från växter. Detta är resultatet av ett mångårigt projekt och samarbete. Stamcellerna innehåller höga halter av antioxidanter som ger huden omedelbar vitalitet, men det viktigaste av allt är att den bygger upp huden på lång sikt. Pure Cell Treatment är behandlingen med högintensiv näring som bygger upp huden på cellnivå. Behandlingen passar alla.


I behandlingen ingår: rengöring, AHA peeling ,25min ansikts och nackmassage, special mask med levande celler hand och armmassage med levande stam celler och avslutas med ögonkräm och ansiktskräm.

60 min 1550:-