Frans&Bryn/Fransförlängning


FRANSAR OCH BRYNFärgning av fransar och bryn passar Dig som har ljusare strån. Det är ett smidigt sätt att se sminkad ut när man tränar, badar eller om man bara vill få en inramad effekt, som framhäver Dina ögonFormning av bryn: 200:-

Frans och brynfärg ink. plock: 430:-

Fransfärg eller brynfärg ink. plock: 300:-


Som tillval i ansiktsbehandling erhålls rabatt.


FransförlängningMer attraktiva ögon med fransförlängning !


Jag  arbetar med syntetfransar med metoden singles, dvs de appliceras på en och en på den egna fransen och är den mest skonsamma alternativet. Dessutom för ett mer naturligt utseende.


Fransarna finns i  flera olika längder och tjocklekar, vilket ger dig friheten att bestämma hur just du vill att fransarna ska se ut. Dina ögon kommer se mer attraktiva ut genom längre och tjockare fransar. Den konstgjorda förlängningarna ger ögat en elegant och vacker inramning, samtidigt som det ser naturligt ut.


Efter en ögonfransförlängning kommer du inte att behöva mascara. Du kan rulla ur sängen snygg med en mascaraeffekt men utan klumpar och fläckar. Perfekt för speciella tillställningar som bröllop, fester och semestrar.


Fransförlängning håller i över en månad

Fransförlängningen håller i ca 5-7 veckor, beroende på var de naturliga fransarna befinner sig i sin livscykel. En naturlig frans livscykel varar ca 2 månader, sedan faller den av naturligt och en ny frans växer ut. Vi tappar 1-2 fransar per dag (precis som vi tappar hårstrån från huvudet). Därför rekommenderas påfyllning var 4:e vecka för att undvika ”luckor”.


Sen är det upp till dig själv att ta hand om dina nya fransar. Ju mer försiktig du är mot dem desto längre kommer de att hålla. Gnid dig inte i ögonen och var försiktig med allt smink du applicerar och sov inte med huvudets framsida rakt mot kudden.


Nytt set fransar singel: 1000kr

Påfyllning 30min: 420kr

Påfyllning 45min: 590kr


Nytt sett volym fransar: 1200kr

Påfyllning 30min: 450kr

Påfyllning 45min: 650kr


Ett nytt sett volym fransar tar ca 1,5 timmar.


Det går även att blanda volym och singel, priset gäller då som volym.