Cryo Alfa- frys behandling

CRYOALFA – de perfekta kryokirurgiska instrumentet för behandling av de flesta hudindikationer med N2O (exakt cell förstörelse)

 

Framgångsrika behandlingsresultat med en konstant driftstemperatur cirka -89 ° C / – 128 ° F genom applicering av en patenterad N20 gas och en fryshastight på cirka 100K / min


Den innovativa Cryoalfa är ett instrument som enkelt och säkert avlägsnar olika hudförändringar utan att skada frisk vävnad. Cryobehandling är känt inom dermatologi över hela världen och kan behandla väldigt många olika hudåkommor.


CryoAlfan är en snabb och effektiv behandling som arbetar med dikväveoxid för att frysa pigment och hudfläckar. Med CryoAlfa är risken för bieffekter minimal och endast 1-3 behandlingar brukar krävas för önskat resultat beroende på storlek och djup av behandlingsområdet.


Kryoterapi (’kall kirurgi’) är en mycket effektiv och säker procedur som används för att frysa bort och förstöra godartade hudförändringar. Med sin mycket precisa applikatorspets fryser CryoAlfan endast bort din hudförändring och inte den omgivande, friska huden. Detta innebär att din behandling kommer att omfatta minimalt obehag och få biverkningar. Du kan direkt efter behandlingen uppleva en lätt svidande känsla och att det kliar lite men det försvinner efter en stund. Det innebär också att hudförändringar i ansiktet kan behandlas säkert.


Med Cryoalfa fryser vi enkelt bort godartade hudförändringar som t.ex.
*Hudflikar

*Fibrom
*Pigmentfläckar /åldersfläckar
*Fettknölar
*Hemangiom


Behandlingen är snabb, effektivt och säker utan att skada frisk vävnad. Under kryoterapibehandlingen blir det behandlade området vitt. Efter att det vita, frysta området tinar, uppstår en rodnad som gör området rött och lite svullet. Efter behandlingen kan en blåsa uppstå över det behandlade området. Detta är vanlig och normalt.

Inom 3-5 dagar kommer det att bildas en sårskorpa. Sårskorpan faller bort av sig självt efter ca 1-2 veckor. Beroende på omfattningen av frysningen kan en ny sårskorpa bildas och processen upprepar sig. Återfall av hudförändringar kan förekomma.


cryoalfa-skadan kommer att vara helt läkt inom 2-6 veckor. Behövs upprepade behandlingar kan man göra dessa med ca 4 veckors mellanrum. Vid återbesök ges 50% rabatt på ordinarie pris.
Vissa typer av hudförändringar kan behöva undersökas av läkare innan de avlägsnas.

Priser:

Behandling ett område 700 kr.

Rabatt ges vid flera områden.

Vid behov av flera behandlingar samma område ges 50% rabatt.CRYOALFA möter de senaste standarderna, och de tillgänglia medicintekniska föreskrifterna och är Medicinskt CE-certifierad.